Nieuw: DermaPeel Pro

Zen Beauty zone

De DermaPeel Pro is de eerste peeling in meerdere lagen na elkaar *
De nieuwste generatie cosmeceutische peeling die onmiddellijk inwerkt op imperfecties van de huid zoals rimpels, grove poriën en/of pigmentvlekken, zónder downtime (roodheid, vervellen).
Preventief eenmalig toe te passen of als kuur.

Timeless Peel Sequential System: Combineert 3 AHA’s; Glycolzuur en Melkzuur met hun vernieuwende werking voor het behandelen van rimpels en Amandelzuur om de poriegrootte te verminderen.
Brightening Peel Sequential System: Combineert Glycolzuur voor een diepgaande vernieuwende werking met Citroenzuur en Phytinezuur om oppervlakkige vlekken te verzachten en de huidskleur te egaliseren.

De behandeling bestaat uit 5 opeenvolgende peeling technieken in de perfecte concentratie.

 • Reiniging.
 • Microscopisch fijne scrubgel met diamantdeeltjes om de buitenste huidlaag gladder te maken door de mechanische werking in icm DP-110 PLUS Ultrasound apparaat. Reinigt, zuivert en bereidt de huid voor op een behandeling met diepwerkende exfolianten.
 • Pre-Peel Spray is een licht zure oplossing (pH 4,2) ter voorbereiding van zure peeling behandelingen, geeft de huid comfort tijdens de meest intensieve peelings.
 • Timeless Acid Peel (Geconcentreerde AHA oplossing die de natuurlijke verbindingen tussen de cellen zwakker maakt zodat ze sneller vernieuwen, verbetert de huidstructuur) óf Brightening Acid Peel (Geconcentreerde oplossing van zuren voor een stralend resultaat en AHA om de natuurlijke verbindingen tussen de cellen te verzwakken, versnelt de vernieuwing van de buitenste huidlaag en egaliseert de huidskleur) + Enzymatic Peel (Oplossing van enzymen die de dikte van de buitenste huidlaag reduceren) pH 3,3.
 • Pre-Peel Spray.
 • Timeless Biological Peel (Geconcentreerde oplossing van biomimetische peptide die de intracellulaire verbindingen van de diepste lagen van de epidermis verzwakt. Stimuleert de vernieuwing van de huid tot in de diepte en maakt dat de vernieuwde huid zichtbaar wordt) óf Brightening Biological Peel (Geconcentreerde oplossing van twee biomimetische peptide die gezamenlijk de diepgaande vernieuwing van de huid stimuleren, de kleur van pigmentvlekken verzacht en de natuurlijke huidskleur verheldert) icm DP-110 PLUS Ultrasound apparaat.
 • Neutralising Post Peel Mask (pH 8.0)brengt de pH-waarde van de huid weer in balans na een behandeling met actieve AHA’s, remt de enzymatische activiteit. De verfrissende textuur geeft de huid onmiddellijk verlichting en verkoelt.
 • De behandeling wordt afgesloten met een beschermende crème (minimaal SPF 15).

60 minuten € 82,50
kuur: 4e behandeling gratis!

Producten voor dagelijks gebruik thuis om de huid voor te bereiden op de salonbehandeling of het effect van de behandeling te verlengen en te behouden:

 • Resurfacing Peel Cleansing Gel (Reinigende peeling gel met 5% AHA-zuren en enzymen) Zuivert diepgaand, stimuleert de vernieuwing van de buitenste huidlaag.
  Gebruik als een peeling, 1 of 2 maal per week.
 • Resurfacing Peel Cream/Emulsion (Volle, rijke crème voor de droge/zeer droge huid of luchtige fluïde voor de normale/gecombineerde huid) met 8% AHA-zuren en biologische petiden. Stimuleert de vernieuwing van de opperhuid en maakt glad en stralend. Bevat een SPF 20.
 • Resurfacing Peel Concentrate (Intensief concentraat met 15% AHA’s en biologische peptiden) voor een zijdezachte, gladde en stralende huid.
  Gebruik 1 maal per dag (‘s nachts).

* By Skeyndor

skeyndor-derma-peel-pro